Veure totes les notícies

Notícies sobre el projecte

Dimecres, 25 d'octubre de 2017

PREESTRENA DEL PRIMER CAPÍTOL DE LA SÈRIE GOAZEN PER ALS NENS/ES DE LA COHORT INMA GIPUZKOA

El passat Divendres 20 d'octubre de 2017 a Azpeitia, vam poder gaudir, gràcies a la col·laboració dels actors de l'exitosa seria Goazen (Pausoka Entertainment), de la preestrena del primer capítol de la nova temporada.

Molts nens / es de la cohort INMA Guipúscoa van assistir entusiasmats a la preestrena i posterior fotocol amb alguns actors de la sèrie que van estar presents durant la projecció i disposats a contestar preguntes i a fer-se fotos amb tots els nens / es que es van animar a assistir-hi.

Agracemos a Nerea i Asier (actors de Goazen), a Pausoka, a l'ajuntament d'Azpeitia i sobre tots a tots els nens / es de INMA Guipúscoa per assistir i poder gaudir d'una tarda tan especial.

El Projecte INMA (Infància i Medi Ambient) està portant a terme un estudi col·laboratiu de recerca de diferents cohorts en sis àrees diferents d'Espanya. La cohort Guipúscoa començar el seu camí el 2006 i l'objectiu principal és estudiar els efectes del medi ambient i de la dieta en el fetus i en el desenvolupament dels nens i nenes inclosos en el mateixa.

Durant el 2018 s'iniciarà des del Projecte INMA (http://www.proyectoinma.org/), el seguiment d'aquests nens / es als que coneixem des de l'embaràs i que ja tenen entre 10 i 11 anys.

Gràcies a ells i elles, hem pogut estudiar i aprendre moltes coses sobre la relació entre els factors ambientals primerencs i la salut infantil.